Gillar du att gå på konserter

Det är härligt att gå på konsert och lyssna på favoritmusik live.

Tyvärr så kan det vara så många gånger att man spenderar följande dag med att ha tinnitus eller känna att ens hörsel inte är som den ska vara. Är det så för dig ofta även utan att du har varit på konsert så kan det vara din arbetsplats som har för höga ljudnivåer. För att undvika få bestående problem med hörseln och tvingas att använda hörapparat så är det läge att skaffa sig ett hörselskydd.

Problemet med många hörselskydd idag är att dom är oftast klumpiga kåpor som lätt kan falla av om man har ett aktivt arbete och om man svettas så känns det inte så fräsch efter ett tag.
Tar man sig till en audionom så kan man få hjälp med en riktigt bra lösning där man gjuter personliga hörselskydd till dina öron. Fyllda med modern teknik så du kan lyssna på musik, poddar och ljudböcker eller ha en konversation med någon när du bär dessa är en väldigt trevlig upplevelse

Formgjutna hörselskydd är det moderna sättet att skydda sin hörsel på utan att behöva bära hörselkåpor, mikrofonerna släpper igenom ljud runtomkring dig så du märker inte ens att dom är på och när ett högre skadligt ljud sker så filtreras detta bort. Komforten är så pass hög på dessa så att man inte vill vara utan dom även på fritiden.

Så vill man undvika att få dålig hörsel vig högre ålder så är det en riktigt bra investering med formgjutna hörselskydd. Ett besök till en audionom är alltid en bra ide om du misstänker att din hörsel inte är så bra som den ska vara, indikatorer till detta kan vara att man som exempel behöver be andra upprepa sig eller att man vill ha högre volym på tv än dom andra i hushållet.