Varför man undviker tobak

Visst har vi en historia av att använda tobak i några hundra år tillbaka i tiden sedan spanjorerna kom tillbaka från det nya landet med tobak. Idag har man forskat fram tobaksfritt snus, det är mycket bättre alternativ. Tobak har en stark smak och doft som man alltid behövt dölja och som varit svår att kunna variera smaken på. Man har alltid fått hitta dominanta smaker för att dölja smaken av tobak.

Man slipper missfärgning på tänder och missnöjda blickar ifrån sin närhet när man öppnar sin snusdosa. Tobaksfritt snus har tillsatt nikotin tillsammans med smaksättningar som man inte trodde var möjliga tidigare. Smaker som man inte kunnat smaka tidigare för att tobaken tagit över.

Yoyo London smakar solmogna jordgubbar tillsammans med frisk lime. Pose Coffee ger kaffeälskaren nytt perspektiv med en tuggummibaserad snus som ska tuggas lite innan man parkerar det under läppen. Den absolut senaste smaken som är riktigt överraskande är smaken av kanel, Snö cinnamon påminner om nygräddade kanelbullar när man snusar det.

Snö har faktiskt koncentrerat sig lite extra på att vara miljövänliga och använder sig utav pappersförpackning istället för den klassiska plastdosan. Förpackningen är rätt smart och är lätt att återvinna.