Dom allra bästa smakerna på snus

Flera olika tillverkare på marknaden som gör tobaksfritt snus. XQS är ett av märkena som är rätt populärt och som har spännande smaker.
En av smakerna som heter xqs cactus sour är riktigt spännande smak, det är smak av kaktus med en viss syrlighet.

Gillar man spännande nysa saker så finns det ett snusmärke som heter Pose som har tuggummibaserat snus. Där är tanken att man ska tugga på påsen så smaken aktiveras och som man sedan parkerar under läppen. Man ser detta på burkarna då det står “chew and park” på dom. När man öppnar en burk med tobaksfri snus så möts man direkt av en frisk doft och inte den tunga tobaksdoften som brukar stickas i näsan.

Man ser dessutom att påsarna är renare och vitare. Det finns en variant som heter all-white och dessa är riktigt bländande vita från början till efter användning. Tobaksfri snus brukar tendera att rinna mindre än vanlig snus och har ingen effekt som missfärgar tänderna. En stor nackdel med vanlig snus som innehåller tobak är att tobaken ofta missfärgar tänderna. Man får en fräschare känsla av tobaksfri snus och dom som prövat det brukar oftast gå över helt till detta. Klassisk snus med tobak kommer att ersättas av tobaksfria alternativ.